• Geen treinverkeer op 13 en 14 oktober• Geel zoekt quizduo met zin voor TV-avontuur

Geen treinverkeer op 13 en 14 oktober
In het weekend van 13 en 14 oktober wordt in Geel het kokerelement van de toekomstige voetgangerstunnel onder de sporen geplaatst. Tijdens dit weekend zal geen treinverkeer mogelijk zijn op zaterdag gedurende de hele dag en op zondag tot 18u. Er zullen vervangbussen ingelegd worden.
 
meer info: www.belgianrail.be
 
Geel zoekt quizduo met zin voor TV-avontuur
Voor hun nieuwe tv-programma ‘De Slimste Gemeente van Vlaanderen’ is productiehuis Woestijnvis op zoek naar quizduo’s. De cultuurdienst engageerde zich om via een preselectie een Geels duo naar voor te schuiven. Weet jij waar pinguïns huizen? Weet je hoeveel ringen de Olympische vlag telt? Los je met gemak een droedel op? Is je quizpartner een kenner van jaartallen? Weet die ook welke nationale vlag niet rechthoekig is? Volgt je partner het reilen en zeilen van onze BV’s op? Weten jullie ook aardig wat te vertellen over Geel en zien jullie een tv-avontuurtje wel zitten? Dan ben jij misschien wel het quizduo om Geel te vertegenwoordigen.
 
Enkel gemengde duo’s kunnen meedoen. En je moet beide inwoner van Geel zijn. Wil je meedoen, maar vind je niet onmiddellijk een partner, geef dan toch jouw gegevens door en wij proberen je te koppelen. De lokale preselecties gaan door op donderdag 15 november om 19u30. Inschrijven kan tot en met maandag 5 november. Het duo dat als beste uit de lokale preselecties komt, mag op zaterdag 1 december deelnemen aan de preselecties die Woestijnvis organiseert. De tachtig beste ploegen van Vlaanderen gaan samen met hun burgemeester door naar de opnames van het tv-programma, begin 2013.
 
meer info: cultuurdienst, 014 56 63 92, cultuurdienst@geel.be